Voor 17.00 uur besteld, meteen verzonden Gratis levering binnen NL bij bestellingen vanaf €75,- Kies zelf uw bezorgdag Afhalen in de winkel

Over Ons

ElectrosanIn 1973 opent Wim Nijhof aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo zijn zaak, een handel in elektrotechnische onderdelen. Hij liep daarmee vooruit op de komst van de klusser, voor wie het uitbesteden van reparaties te kostbaar werd. Toen het doe-het-zelven vanzelfsprekend werd, vond niet alleen Hengelo, maar heel Twente en zelfs daarbuiten de weg naar Electrosan ”Selectra”.

In 1980 was Electrosan “Selectra” uit zijn jasje gegroeid. Electrosan verhuisde naar een ander winkelpand met een winkelruimte van 350m2. Electrosan ’’Selectra” floreerde omdat de klant er alles op het gebied van elektrotechnische onderdelen kon vinden, maar vooral ook met adviezen werd geholpen.

In 1985 breidde Electrosan de winkelruimte uit met 500m2. De totale winkelruimte werd ruim 800m2. De klanten konden nu nog beter worden voorzien van adviezen. Er kwam een showtuin met wel meer dan 500 modellen aan tuinverlichting. Fabrikanten van schakelmateriaal zagen bij Electrosan ”Selectra” de kans om hun modellen te laten zien.

In 1997 sloeg het noodlot toe. Electrosan ”Selectra” werd door een brand verwoest. Bijna 25 jaar vakmanschap was in een keer verdwenen. Het team Electrosan ”Selectra” bleef ook in deze zware periode de klanten voorzien van adviezen en onderdelen.

In 1998 werd exact een jaar na de brand de heropening van het nieuwe pand gevierd. Het nieuwe onderkomen voldoet aan alle nieuwe eisen, zodat de klanten nog beter van adviezen kunnen worden voorzien. Vele klanten vonden hun weg weer terug naar de Oldenzaalsestraat.

In 2000 werd Electrosan ”Selectra” het officieel serviceadres voor Nilfisk reperaties, onder de naam Selectra Hengelo. Door jarenlange ervaring in reparaties van stofzuigers, en een eerlijk advies over de reparatiekosten vond Nederland en daarbuiten de weg naar Selectra.

Interieur SelectraIn 2008 werd Selectra webshop gelanceerd. Door vele aanvragen voor onderdelen en toebehoren van stofzuigers werd begonnen met de online verkoop, zowel voor de particulier als B2B. Door de goede service en aanvragen uit de markt is de webshop uitgebreid met alle materialen voor een elektrotechnische installatie.

In 2014 werd Selectra officieel dealer van het merk Relco (o.a. led drivers, halogeen trafo, dimmers, e-vsa).

In 2015 werd Selectra officieel Busch & Jaeger Living Space Experience partner. Verlichting, verwarming, energieverbruikers, beveiligingssystemen: met geavanceerde gebouwautomatisering reageert uw woning of bedrijf op uw wensen. U kunt zich bij ons informeren over de mogelijkheden.

In 2015 werd Selectra officieel Ansmann partner. Batterijen, accu's, usb, batterijladers, nachtlampen, opladers smartphone tablets ipad navi